Speedzone teszt: Mazda3 Skyactiv-X180: Mindennél jobb a Skyactiv motor?

2020.márc.20.
303 397 Megtekintés

www.autohitel.hu
www.speedzoneshop.hu
patreon.com/speedzone
A Mazda mindig szeret más utakat járni, mint a többiek, szerintük ez a különleges motor alternatívája lehet akár a tiszta elektromos hajtásnak is. De vajon milyen vele az élet?

Megjegyzés
 • Sajnos az a 8,1 ma már 9,5. :-(( Pont egy év telt el.

  magyarj0magyarj0Hónapja
 • Akkor ezek szerint az elektromos motor miatt húz ötödikben 30-nál

  opeth84opeth84Hónapja
 • Nekem, aki leszarja az autókat ez a pali érthetően mondja el amire kíváncsi vagyok. Tíz pont.

  ZORDOKINZORDOKIN2 hónapja
 • Sziasztok Nagyon jó lett a videó, profi munkát végeztek és tartalmas is !! Tudom nem ide illő teljesen a kérdésem, de a Mazdához kapcsolódik. Azt szeretném kérdezni hogy 2. generációs Mazda 6 ot mennyire ajánlátok és miket lehet tudni róla ? Illetve milyen motorral és mikre kell oda figyelni ? Mert olyat szeretnék venni használtan, nagyon tetszik az a forma. Mindenkinek elfogadom a segítségét amit tud, mert semmit nem találok róla a neten konkrétan. Egyedül annyit hallottam hogy a 2.2 est nem szabad meg venni. De nem tudom mennyire igaz ez. Dízelt szeretnék hosszú távú munkába járás miatt, nem tudom mennyire lehet ajánlani, de ha lehet melyiket? Néztem fórumokat de konkrétat nem tudtam meg, teszt videó se van róla se nálatok se a totálcárnál se sehol, mint pl a honda accordról. Ezért szeretnék tanácsot kérni akinek van esetleg vagy többet tud a márkáról. Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is ! 😀😀

  Kis PistaKis Pista2 hónapja
 • Ezek legalább szívók és nincs turbó ami beszarik.😆

  Gergely TóthGergely Tóth2 hónapja
 • Jo teszt. Azon morfondirozom, vajon be lehet-e LPGzni?

  Károly SzabóKároly Szabó2 hónapja
 • Nagyon tetszett, egy élményvolt köszönöm szépen .

  Ferenc CsavasFerenc Csavas3 hónapja
 • Én azt bírom, hogy ez az ember normálisan tesztel. Hiányzik is a meghúzatásos rész a videóból.. A Pista egy vandál, szétcsesz mindent, autót nem adnék a kezébe, mindenre fintorog, leszól, csak a csúcs autó a jó mert olyan igényes miközben a teste meg több más dolog full igénytelen. Amibe ő van meg sem nézem, mert csak elmegy a kedvem. A Gömbi meg jön a kockás ingben, vicces, szerény, reális, ért hozzá, és értékel.

  Zoltán SZoltán S3 hónapja
 • Ugyanez az autóm van, csak automata, és 6,2 a fogyasztásom, kb 18000 km vezetem az autóval, átlagosan, betartva a sebességhatárokat, már ahol lehet.

  Sándor SzerényiSándor Szerényi3 hónapja
 • 1:01:02 Megírom: Nos Vályira nem. És Tanjacskát is jobban szerettem bárkinél, mert éppoly alázatos, mint Göbi! Nekem ez a vesszőparipám, hogy aki videózik, az ne dumáljon bele semmibe. Tegye a dolgát. Göbi! Ilyen egy teszt. Ennyi. Ezt így kell csinálni. Minden elismerésem!

  thaifoldthaifold3 hónapja
 • örömmel hallom, hogy a Doki egyre összeszedettebben beszél...gratula

  Gábor MagyarGábor Magyar3 hónapja
 • kalapács, 13-as kulcs és csavarhúzó úgy tűnik már kevés lesz.. :)

  Békési BélaBékési Béla3 hónapja
 • Nagyon jo a stilusa, mint ujsagiro-riporternek! Remek!

  gaborthailandgaborthailand3 hónapja
 • 39:53 Meg is lehet baszni ezt a skyactiv motort, az autót meg azért mert Mazda. Félre értés ne legyen, nem az előadással, és az előadóval van a baj. Hanem a tárgyal.

  ap59999ap599994 hónapja
 • A 8,1 mio nem kevés, és ma már ez a konfig 10,2 mio :-(

  Janos CsaszarJanos Csaszar4 hónapja
 • Tényleg jó populáris anyag. Ami zavart, hogy az elején elmondja, hogy a szőr feláll a hátán a diesel-benzines meghatározástól, aztán végig, következetesen ezt használja.

  Janos CsaszarJanos Csaszar4 hónapja
 • Nagyon sok anyagot átolvastam a Start-Stop rendszerről, de sokkal több szól ellene, mint mellette. Az elérhető megtakarítás nagyon elenyésző, viszont speciális akkumulátort, megerősített önindítót, sok egyéb érzékelőt igényel. Ezek cseréje (mert előbb-utóbb elkopnak) bőven többe lesz mint amennyit neked megtakarít. A környezetet ilyetén a te pénzeden védik, de mégsem mert ezek az extra alkatrészek, extra energiát és nyersanyagot igényelnek és ha cserélni kell akkor többször is. Hol a környezetvédelem akkor? A másik amiről kevés szó esik: Amikor a motor indul, az olajszivattyú is akkor indul, így a főtengelycsapágy és a többi is egy rövid ideig fém a fémen súrlódik. Számítások szerint ezért egy motor 50.000 indítást bír ki. Viszont a Start-Stop rendszerrel 150.000 indítás keletkezik. Ezt a jobb gyártók próbálják a csapágy anyagával kiküszöbölni, de fogadok, hogy ez nem általános. Olvastam arról is, hogy egy egy rövidebb leállításnál többet fogyaszt a beindítás után mint amennyit megtakarít, az elmelegedő lambda szonda miatt, illetve az indításkor alpból dúsabb keverékképzés miatt. Nyilván ez az I-stopnál nem igaz, én viszont nyugodt szivvel kikapcsolom az enyémen. Én avval védem a környezetet, hogy nem veszek idő előtt elhasználódott akku és önöndító helyett újat. Ehelyett ovatosan, kis fogyasztást generálva vezetek. Ez jó a környezetnek és a pénztárcámnak is.

  Jakab GipszJakab Gipsz4 hónapja
 • Okos,átfogo,érthető,szakszerű,élvezetes ......Nagyon tetszett.

  Fábián Bölöni CsabaFábián Bölöni Csaba4 hónapja
 • Rögzitöfek v/s biztonsagi öv: Nekem is Mazdam van. Ha be vannak csukva az ajtok, akkor el lehet indulni az autoval: a villamos rögzitöfek "kallantyujat" LEFELE nyomva kiold a fek. Tehat peldaul parkoloban tolatgatni lehet az övek becsatolasa nelkül is, csak legyenek csukva az ajtok. (Nyitott ajtoval valoban nem indul el.) Nem fogod elfelejteni az övet kesöbb, mert ha elindultal az elöbbi "trükkel", akkor jön a bimbamolas. Az sem olyan idegesitö es verfagyaszto mint egyes (peldaul francia) autokban, de azert finoman ravezet arra, hogy mindeki csatolja be magat. (Az igazi "vicc" az, hogy ez, es az összes többi elektronikus kütyü mindig ugyanugy, pontosan es megbizhatoan müködik; semmi "parasztvakitas", csak praktikum es megint praktikum.)

  Rezso BarossRezso Baross4 hónapja
 • Szegény Mazda, ha ezt a rengeteg pénzt, időt, szakértelmet az elektromos hajtásba pumpálta volna, már lenne egy rendes elektromos autójuk, talán elérhető áron. Így meg lett egy benzines motorjuk ami esetleg él majd 2-3 évet, mielőtt megölik a környezetvédelmi normák.

  VeeFTeeSVeeFTeeS4 hónapja
 • Ez borzalmas hogy nem lehet beindítani az autót öv nélkül. A start stop is borzalmas. Ez az EU 80%a az embereknek UTÁLJA de az EU erőlteti mert ők jobban tudják.

  Andras LibalAndras Libal4 hónapja
 • Ez így ahogy volt, jó volt. Velős, életszerü és élvezetes bemutató volt! Köszönöm

  Ferenc PokFerenc Pok4 hónapja
  • Még egy gondolat. Az időt megnézve először gondolkodtam, hogy megnézzem- e!!! Nem bántam meg!!!!!!

   Ferenc PokFerenc Pok4 hónapja
 • Imádom Göbi előadásmódját, stílusát és a poénjait.

  Imre KovácsImre Kovács4 hónapja
 • Következtetés => fogyasztás ? 10 L

  László LabanczLászló Labancz4 hónapja
 • foss szar hugy

  E NagyE Nagy4 hónapja
  • Ez a valódi neved?

   Balázs GaálBalázs Gaál4 hónapja
 • Remek teszt volt, a meggyőző szakmaiság és a kulturált, választékos kommunikáció nekem nagyon bejött! Le a kalappal Zsolt!

  Zoltán BertaZoltán Berta4 hónapja
 • AZ ígéret szép szó ,ha betartják úgy jó..........ugye ismerős a mondás..........az elmúlt 75 év kurvára nem erről szólt és ebbe az ön pártja is beleértendő.......tisztelt Jakab Úr

  gábor andrásgábor andrás4 hónapja
  • :D :D :D EZt biztos ide akartad írni? :D :D :D

   b4nshee1b4nshee14 hónapja
 • Ez a szaktudás... :-O Ez igen... ;) Gratulálok hozzá. Szerintem a bemutatót tartó úr már gyerekként is autókkal álmodott. ;)

  TheworthsearcherTheworthsearcher4 hónapja
 • Nincs vágatlan változat??? Kicsit rövid lett. Jobbak vagytok mint a TC....

  HSanyiHSanyi4 hónapja
 • Olyan kellemetlen lett volna ezután megszólalni autó témában hogy ide még a legnagyobb prolik sem mertek rohadós, lenézős, kárörvendős kommentet írni.

  Zsolt SápiZsolt Sápi4 hónapja
 • rengeteg infó és nagy nagy szakmai tudás a Göbi Doktor videókban köszi

  Ádám ReinerÁdám Reiner4 hónapja
 • Bízzunk benne, hogy már komolyan veszik a korrózióvédelmet. Akkor bízok benne és majd 10 év múlva (ha már bizonyított) majd veszek ilyen autót. Egyébként meg jobban bíznák benne, ha 10év garit adnának még a felületi rozsdára is ,mint az Audi 1990- ben.

  Csaba BocsiCsaba Bocsi5 hónapja
 • Mikor Göbi mondta hogy ott tartja a fordulatot a valtasoknal , akkor egyből eszembe jutott hogy a 2011-es első generációs insigniam is ugyan így viselkedett : a megfelelő fordulaton tartotta a motort a valtasoknal . Egyébként nagyon tetszenek a videók !

  Peter BartaPeter Barta5 hónapja
 • Remélem beválik a technika és már nagyon várom a 2022-es sorhatos, hátsókerekes Mild-hybrid új Skyactiv-X Mazda 6-ot! :) Akit pedig érdekelnek a további, hosszabb távú tapasztalatok, várjuk szeretettel egy friss, még kevés taggal rendelkező Facebook-os közösségbe! :) A "Skyactiv-X Mazda motort használók!" csoportba.

  Crash PipiCrash Pipi6 hónapja
 • Jó, informatív volt, megerősített a döntésben és én ugyanezeket figyeltem meg a tesztvezetés során. 2008-as Mazda 3-ból ülök át, úrkorszak lesz ahhoz képest.

  Tünde HadnagyTünde Hadnagy7 hónapja
 • Imádom a hasonlatokat. Zsír a teszt. Kár kár hogy csak 1 óra 👌

  T TengerészT Tengerész8 hónapja
 • Kedves Göbölyös Úr ! Ön tényleg egy végtelenül szimpatikus ember, de azért álljunk már meg egy ásónyomra ! A jeges tea teából és jégből áll, a dízel motor gázolajjal, az Otto-motor pedig benzinnel működik ! Miért kell ezt túlbonyolítani, átdefiniálni ? Megnéztem a műsort, 642 hozzászólás volt, de ebből csak 2 akadt, aki észrevette azt a kapitális hibát, amit Ön 3'18-nál mondott. Anno láttam egy közlekedési táblát Lajosmizsén, ez volt rajta : " Kunszetmárton " és egy nyíl mutatott jobbra. ( Nem az volt a baj, hogy a nyíl rossz irányba mutatott, hanem az, hogy a helységnévből kimaradt egy betű...) Addig volt kint, amíg le nem rohadt, akkor kicserélték. A helyzet nagyon hasonló : egy stáb ott is benézte, meg itt is ! Gratulálok Pierre D'Angleterrének és Ihász Viktornak : nemcsak jó hallásuk van, de a szakmunkás suliban technika órán figyeltek is ! Az a 640 pedig ? Inkább olvassátok el az ömlengésüket ( van közöttük gépészmérnök is ! ) Summa summarum : nagyon jó a Mazda, de ezt a túlbonyolított gépet biztos nem venném meg soha ! Nézzétek meg, majd ha 180ezer lesz benne: se megjavíttatni, se eladni nem tudjátok( ld. RX-7 )... Egy cipőfelsőrész készítő ( aki tudja mi a felsőrész és mi a cipő )

  Gyula MolnárGyula Molnár8 hónapja
 • Skyaktiv -d vagy x?? Megbizható motrok ??

  Norbi LakatosNorbi Lakatos9 hónapja
 • Ilyen motor teret látva azon gondolkozom hogy ki a k....... anyja szedi ezt szét ha valami gáz van? Igen és 20 cm hátra toltad az ülést hogy be tudj ülni . :D Én is 190 vagyok. ;) Ez már megint egy paraszt vakítás volt. :D Nagyon szép és nagyon jó , de megint egy túl komlikált jármű. :( Az amcsik már réges rég kitalálták " + HP az csak + ccm től függ." ;) Az ára még rendbe is lenne . De még egyszer fel dobnám a kérdést ki a k... anyja javítja ezt?

  Seven HorseSeven Horse9 hónapja
 • Göbi 🤘👌❤️

  Joci FürjJoci Fürj9 hónapja
 • Élvezet hallgatni ezt az embert. Imádom, na de van is miről beszamolni. Tök király a kis 3-as Zum-Zum 😍.Talán annyit lehetne hozzátenni hogy tök jó a kormány

  Norbert AnderkaNorbert Anderka10 hónapja
 • Nekem humbugnak tünik ez a x motor akor most ez sárkány vagy sárkánygyik

  László DeákLászló Deák10 hónapja
 • Legyenek színes autók megint😂😂

  Tamás KulicsTamás Kulics10 hónapja
 • 3:11 Itt egy kicsit felcserélődtek a dolgok. A gázolajat szokás dieselnek hívni, míg az Otto-motort benzinmotornak.

  Viktor IhászViktor Ihász10 hónapja
 • Nekem kérdésem lenne konkrétan az autóval kapcsolatban. Azt ugye megtudtuk, hogy ha 1el feljebb kapcsolunk, akkor szépen megtartja az ideális" fordulatot. A kérdés: Akkor is beállítja az ideális" fordulatot, ha visszaváltunk, vagy ha esetleg 2vel vagy netán 3mal feljebb kapcsolunk?

  Alen TopárAlen Topár10 hónapja
 • Tetszik. A hegyi utakon, szerpentinen csak jobban halad mint egy 120 lovas... Ott igencsak elfogynak a pacik. Ja! A tükrökkel már csak nem lesz baj!

  Román ImiRomán Imi11 hónapja
 • 23:05 ez az egyik legszebb váltókar amit ember valaha tervezett... mert ugye egy igazán jó autó csak egy kézi lehet

  Dániel Szabó-PálDániel Szabó-Pál11 hónapja
 • IGEN--!! Egy bemutatót igy kell megcsinálni!!!Gratula...

  vadsolyomvadsolyom11 hónapja
 • Szia Göbi ! Dávid(alól) mindent elmondott , amit el szerettem volna-lehet másképp-annak meg semmi értelme-hivatkozok rá , remélem nem veszi zokon .Túl azon , hogy van egy logopédus anyukád , nem dadogsz-ha néha mégis , az is jól áll . Legfőképpen a bemutató színvonalára térhetek ki-kimagasló-minden részrehajlás nélkül , és ahogy mosoly bújkál a szemed körül amikor autóról beszélsz-lehet , hogy máskor is-nem tudom , de látni , hogy szereted amit csinálsz ! Összeszedett , finom humorú , kellemes , értékes szakmaiság-nem titkolom , keresni fogom a bemutatóidat-tanulok belőle , amit csak köszönni lehet !! Széles utat-párnázott árkokat !

  motoros222motoros222Évvel
 • vaya mierdaaaa videooo

  David LopezDavid LopezÉvvel
 • Szakmailag és "előadásban" is megeszi a Pistát

  csiga86csiga86Évvel
 • Nekem az árral kapcsolatban lenne kérdésem: mondtad, hogy 8,1 millió a GT Plus felszereltséggel az ára, de most majdnem 8,7 millió. 1 hónapja volt még valami kedvezmény rá, azért volt annyi?

  BReal985BReal985Évvel
 • A manuális valtóban nincs kettőstömegű lendkerék? Ha van, ezzel az alacsony fordulatokkal gyorsan ki lehet nyírni.

  József GergóJózsef GergóÉvvel
 • Volt egy 2011-es Insigniám és annál is tartja a fordulatot a motor , váltásnál .

  Peter BartaPeter BartaÉvvel
  • Ennyi! :) és az 9 éves, nem pedig idei! :) Mire cserélted?

   Somogyvári DávidSomogyvári Dávid5 hónapja
 • Göbi for president! Kíváló tartalom és egy remek autó! :)

  Ádám RákócziÁdám RákócziÉvvel
 • paraszt vakitás ez a motor nagy humbug űgyes marketing a mazdátol

  merlina deákmerlina deákÉvvel
 • Azt mondta esetleg ha jobban érdekel valakit az elméleti háttere, írjunk, de pontosan hová?

  Sámuel BaloghSámuel BaloghÉvvel
 • A Mazda 6 két dolgot hallottam a 2,2 dízelek lánca elszakad és, hogy az alvázvédelem gyenge és ezek is úgy rohadnak mint az előző szériák igaz ez?

  And SaaAnd SaaÉvvel
 • Pista itt az idő visszavonulni!

  szabazsoszabazsoÉvvel
 • Kíváncsi voltam az előadásra ,de legjobban a véleményre a Mazdával kapcsolatban . Nagyon köszönöm . Tetszett .

  Borbála BodorBorbála BodorÉvvel
 • Kérlek, hogy naponta tesztelj valamit, felôlem kávéfôzô is lehet. Öröm nézni a videókat, lelkes, elkepesztô szakmaiság, nagyszerû elôadás.

  Màtyus ViktorMàtyus ViktorÉvvel
 • 17:29 / 1:02:03 :) Vegre egy ertelmes ember: en is igy vezetek! Csak a nyomi nagyik toljak a kepükbe a kormanyt...

  Delusion The Dumb Doctor'sDelusion The Dumb Doctor'sÉvvel
 • 16:10 / 1:02:03. Ford Fiesta? csak mert annal rosszabb valotoval nem talalkoztam

  Delusion The Dumb Doctor'sDelusion The Dumb Doctor'sÉvvel
 • Nekem sajnos stabilan 10%-kal többet fogyaszt, mint amit mutat, de így is 6,25 l/km az átlag 10 000 km után (főleg autópálya). A kézifék kioldható becsatolt öv nélkül is, csak nyomi kell közben a fékpedált.

  Gabor TariGabor TariÉvvel
 • iszom szavaid gobi!!!!😂😂😂😂

  Zsolt SzabóZsolt SzabóÉvvel
 • gyerekek,1 órán át bemutatni egy autót úgy,hogy minden pillanat leköt.....grat Göbi mester

  Ladislav TakácsLadislav TakácsÉvvel
 • Fantasztikusan precíz, fontos részletekre és megoldásokra kiterjedő, nagyon alapos és érdekes teszt lett, gratulálok hozzá! Azt kell mondjam Göbi úr, Ön egy kifejezetten értelmes és okos ember, jó önt hallgatni, minél több műsort csináljon! És ami a Mazdát illeti, a Skyactive motorral megalkotta a belsőégésű motorok legjobbikát, amilyeneknek a hagyományos autóknak lenniük kéne! Mondom mindezt úgy, hogy én már jó ideje a villanyautók szerelmese vagyok, de ha egy hagyományos technika kiváló, azt ugyan úgy elismerem!

  szbphotoszbphotoÉvvel
 • Göbi ur 4 president

  Vagyokkk EnnnVagyokkk EnnnÉvvel
 • Csak elismerően tudok beszélni Göbiről, tátott szájjal néztem a videóját-bár 7.42-nél a hődisszipációnál kezdtem elveszteni a fonalat, de utána zseniálisan mutatta be a Mazdát. Kiváló szakmai tudás, érthető, tiszta, logikus beszéd. Gratulálok neki!

  István ZilahiIstván ZilahiÉvvel
 • Nagyszerű autó - és ténylegesen autó a szó szoros értelmében. Göbi Úr pedig nagyszerű bemutatót tartott, ritka az ilyen hosszú teszt. Élmény volt nézni, hallgatni. Top az autóval együtt.

  Zsolt BelsőZsolt BelsőÉvvel
 • Végre egy alapos, hasznos infokkal teli, érdekes de mindenki számára emészthető teszt! Csak így tovább! Köszi Göbi!

  Tamás SoltiTamás SoltiÉvvel
 • MAZDA FOREVER!

  Ferenc LeébFerenc LeébÉvvel
 • Azt értem, hogy a gázolajat a benzin találta fel, de azt nem, hogy Otto találta-e fel Dieselt, vagy Diesel találta fel Ottót. 🤔🤷‍♂️🤔🤷‍♂️🤔

  Pierre d'AngleterrePierre d'AngleterreÉvvel
  • Hát igen, itt volt egy kis zavar :) , de tudjuk be nyelvbotlásnak !

   8sila88sila84 hónapja
 • Nagyon tetszett a video! Melyiket célszerű megvenni? A G120 ast vagy az X180 at?

  Bottyan PalBottyan PalÉvvel
 • Egyszerű, tiszta és őszinte...............szakmailag is érthető nyelven mondja el a dolgokat, az utca embere is megérti a lényeget! Sajnos kevés az ilyen szakember még a szakmában is. Csak gratulálni tudok a munkájához! Köszönjük.

  Tamás BakosTamás BakosÉvvel
 • 40:34 : "És elhagyott német autópályán, ki is próbáltam, eléri simán a két kilót..." - röhögés a háttérben...😂 🤣

  Erős PistaErős PistaÉvvel
 • Na ilyen egy teszt !

  100 Dovenor100 DovenorÉvvel
 • 41:45 Vidéken? Csak Győr és környékén mondják az egész országba.

  Nitro500Nitro500Évvel
 • Nagyon jó szakmai és vezetéstechnika szempontjából is ez az új autó bemutatása.Gratulálok! Használt autónál a gyakorlat fog előtérbe kerülni,mert nagyon sok embernek még a 2 milliót is nehéz előteremteni autó vásárlásra,de az már egy másik műsor.Várok azon az oldalon is egy jó videót.

  Béla BudácsikBéla BudácsikÉvvel
 • egy órán keresztül még néztem volna, köszönöm a feltöltést !

  ardass ardddadsardass ardddadsÉvvel
 • Szuper volt a teszt! Gratulálok.

  Andras NizakAndras NizakÉvvel
 • Azert durva hogy a totalcart mindenki otthagyta.. ott van az az idiota strucz gyerek de azt hagyjuk. Szepen leszerepelt a csatorna.

  Neo ksNeo ksÉvvel
 • Zsolti, anyukád hátradőlhet, tudásod, stílusod előtt le a kalappal!

  Gábor KozmaGábor KozmaÉvvel
 • Ugye milyen jo egy ertelmes embert hallgatni?

  ANTAL REICHANTAL REICHÉvvel
 • Tele van a kommentszekció Göbi istenítésével. Teljesen jogos. :D csak akartam még egyet, hogy sok ilyen teszt legyen.

  Imre SomogyiImre SomogyiÉvvel
 • Hol jön ki ezzel a konfiggal 8.1m-ra? Most raktam össze konfigurátorban és pont 1 millióval lett több. :D

  gabber01gabber01Évvel
 • Azért ezt a motort javítani jó sztori lehet. :D Amúgy akkor ez már majdnem olyan mint egy Golf? Annak a tesztjénél volt, hogy "hát itt mindenre gondoltak", "ez annyira össze van rakva", stb. :)

  gabber01gabber01Évvel
 • Tiszteletem! Nagyon szép, átfogó teszt volt. Pozitív hangvételű, de őszinte! Szerintem ez nagyon fontos. Köszönöm szépen, élveztem!

  Viktor TáborosiViktor TáborosiÉvvel
 • Az első rendszám nagyon bassza a szemem, de a teszt minőségi mint mindig

  Gábor HorváthGábor HorváthÉvvel
 • Végig azon járt az agyam, hogy automatával milyen lehet? Illetve most olvasom az egyik autós újság összehasonlító tesztjét az új Golfnak (1,5T S4), ahol az ellenfelek BMW 1 (1,5T S3), Merci A (1,3T S4), KIA Ceed (1,4T S4), Opel Astra (1,5T S3). A KIA a legolcsóbb 7,3M-tól, Golf 8,5M-tól indul; a fogyasztás is átlag 7 liter automatával, szóval inkább egy kompresszoros 2,0 mint egy 1,4 turbó motor. Szerintem ez a Mazda igencsak megállná a helyét ebben a mezőnyben, de hát a motorcsökkentést kell erőltetni, mert az jó..

  Zoltán DolenszkyZoltán DolenszkyÉvvel
 • A teszt tényleg nagyon jó lett, de a Mazda motort nem érzem jobbnak, mint egy 2.0 Corolla hibridet, az kevesebbet fogyaszt óvatosan hajtva, de még mennyivel, és tempósan hajtva sem fog 8-at enni. Nem rossz, amit összehoztak, de félnék a bonyolult technikától, a Toyta hibridet jobbnak érzem, egy dolgot el kell ismerni, a belső design nagyon jó a Mazdában, anyagminőségben jócskán veri a Toyota-at, mégha az új Corolla, főleg kombiként egyáltalán nem csúnya, sőt.

  László LangóLászló LangóÉvvel
 • Nagyon jó a Göbi. Szerényen adja elő a dolgokat és én ezt tudom értékelni. A mazda is jó.

  Szabolcs 83Szabolcs 83Évvel
 • Húúúú ez nagyon jól sikerült bemutató lett. Mennyire pontosan és helyénvalóan fogalmaz. Azoknak akik azon rugóznak hogy mert a Pista így a Göbi meg amúgy, azok nem értik meg hogy ők nem gondolkodnak ilyen és ehhez hasonló viszonyulásban. Keressenek fel olyan oldalakat ahol kielégíthetik a széthúzós, mindenben problémát kereső fájdalmukat.

  Zsolt KissZsolt KissÉvvel
 • imádja a faszi a technikát és ezt nagyon jól át is adja. gratulálok. Ha Valeo az indítógenerátor akkor itt a részletes leírása rendszernek : autotechnika.hu/cikkek/motor-eroatvitel/11031/i-stars-a-valeo-inditogenerator

  Basticz NándorBasticz NándorÉvvel
 • Nagyon alapos informatív beszámoló!

  István JuhászIstván JuhászÉvvel
 • Ez nagyon ott volt Göbi! Ezt az 1óra 2percet amit össze raktatok, végig ittam a szavaidat (mint szivacs a vizet)! Ilyen egy profi munka, a bonyolult mérnőki dolgokat lefordítottad a hétköznapi ember nyelvére és még humort is csaptál hozzá!👍 Gratulálok, szép munka! Sűrűbben beugorhatnál a Pista helyett! 👍

  Zoltán SchnautigelZoltán SchnautigelÉvvel
 • Túl profi vagy ahhoz, hogy csak az Erőmérőben ismételgesd ugyanazt a tíz mondatot minden videóban! :-)

  Zor B.Zor B.Évvel
 • Göbi, for president gyerekcsatornává magasította az autótesztet!! Gratulálok!!!

  TimreTimreÉvvel
 • Az autóbemutatós videók etalonja, még a carvertical-os részt is tátott szájjal néztem, hatalmas gratula! #GöbiForPresident

  Ákos PelleÁkos PelleÉvvel
 • Göbi úr , köszi , nagy vagy , aki kenéstechnikus és van tudás mögötte meg is látszik/hallani na... , jó volt ! :) Privátban hogyan és hol lehetne kérdezni Göbi úr ? téma: kenéstech. köszi !

  Zoltán SchafflerZoltán SchafflerÉvvel
HUworld